Jdi na obsah Jdi na menu
 


O firmě

Příspěvky

O firmě

1. 1. 2022

Začátky naší činnosti se píší kolem roku 1998. Od tohoto data se věnujeme požárnímu sportu už nejen jako aktivní hasiči, ale i částečný úpravci. V tomto roce jsme i začali upravovat první stroj našeho družstva. Postupem času a neustále zvyšující se úrovní požárního sportu  byly kladeny stále vyšší nároky i na závodní stroje.

Získat kvalitní a konkurenční stroj v boji o přední příčky v této době byl veliký problém. Proto díky vlastním zkušenostem a poptávce na trhu, jsem se rozhodl věnovat této činnosti. V roce 2007 jsme postavili první závodní stroj pro družstvo SDH-Žďár, které v blízkém okolí patřilo k nejúspěšnějším družstvům. 

Samozřejmostí  v požárním sportu je potřeba 7 sehraných lidí, kteří k tomuto sportu mají vztah a nezáleží jen na stroji vysokého obsahu za několik desítek tisíc Kč. Výhra není jenom na stroji, který zatlačí výborný čas Zapotřebí je 7 sehraných lidí, kteří k tomuto sportu mají cit. A toto lidé neustále podceňují.

Jsme malá firma zabývající se servisem a přestavbami PS-12. Pracujeme s vlastními výrobky a díly, ale spolupracujeme i s různými dodavateli. Vzhledem k tomu, že jsme malá firma, máme i omezené množství náhradních dílů na skladě, především od dodavatelů. Proto musíme spoléhat i na seriozní jednání naších dodavatelů.

     Záleží nám na našem zákazníkovi a snažíme se naši práci odvést co nejlépe především ke spokojenosti zákazníka.